MIJN GEWELDIG BOEK Van OPTELLEN NIVEAU 1: DIT BOEK ZAL KINDEREN HELPEN KENNIS TE MAKEN MET HET OPTELLEN Van TWEE NUMMERS VAN EEN CIJFER

MIJN GEWELDIG BOEK Van OPTELLEN NIVEAU 1: DIT BOEK ZAL KINDEREN HELPEN KENNIS TE MAKEN MET HET OPTELLEN Van TWEE NUMMERS VAN EEN CIJFER

by Mariana Correa

Paperback

$9.75
Eligible for FREE SHIPPING
  • Want it by Thursday, September 27?   Order by 12:00 PM Eastern and choose Expedited Shipping at checkout.

Overview

MIJN GEWELDIG BOEK Van OPTELLEN NIVEAU 1: DIT BOEK ZAL KINDEREN HELPEN KENNIS TE MAKEN MET HET OPTELLEN Van TWEE NUMMERS VAN EEN CIJFER by Mariana Correa

Het kunnen optellen en begrip van het eenvoudige wiskunde is een essentiële vaardigheid die zorgt voor succes niet alleen in de klas, maar ook voor de vaardigheden daarbuiten.
De activiteiten in dit boek zijn bedoeld om uw kind zelf in staat te stellen dit te kunnen doen. U kunt uw kind echter helpen met ideeën of vragen die ze kunnen hebben. Rekenvaardigheden nemen tijd in beslag om deze te ontwikkelen, dus geduld is belangrijk. Geef je kind de aanmoediging en geruststelling terwijl je hiermee verder gaat.
Geniet 12 weken van wiskunde werkbladen die je kind de mogelijkheid bieden om het eenvoudige wiskunde te beheersen en met vertrouwen verder te gaan naar het volgende wiskundeniveau.
Met eenvoudige en makkelijk te volgen stappen compleet met wekelijkse beoordelingen, zal uw kind enorm zijn wiskundevaardigheden verbeteren, door dit leuke maar uitdagende boek te voltooien.
Door te werken met horizontale en verticale problemen, zal je kind het eenvoudig optellen goed gaan beheersen.
Dit leuke wiskundeboek is perfect om in de zomer, na school of zelfs voor thuisonderwijs, met werkbladen, wiskunde te oefenen.

Product Details

ISBN-13: 9781973884835
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 08/04/2017
Pages: 82
Product dimensions: 6.00(w) x 1.25(h) x 9.00(d)

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews