Si m'escollissis

Si m'escollissis

by Elizabeth Urian

NOOK Book(eBook)

$4.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Una celebració per trobar esposa al jove McDougall. Rostres coneguts en un grup reduït. És impossible que res vagi malament... Així i tot, un convidat sorpresa, una família molt especial, un incident fortuït i una dona única aconseguiran alterar el curs dels esdeveniments.

Està preparat per a enamorar-se, l'Ewan?

Si un home busca candidates per a esposa, no hi ha res millor que fer-ho amb seny.

A l'Escòcia de mil nou-cents, l'Ewan McDougall es prepara per actuar amb enteniment. Per aquest motiu, demana ajuda a la més indicada per fer realitat els seus plans: la seva mare.

Els convidats estan a punt d'arribar a la llar dels McDougall, un castell ancestral. Un cop allà, podrà decidir si la Marian Elizabeth i ell són compatibles, una decisió que ara li sembla d'allò més senzilla.

Què pot fer una dona quan gairebé ha perdut l'esperança que l'home que estima s'adoni que existeix?

De camí a Escòcia, la senyoreta Burton no té expectatives de ser corresposta. Desitjaria ser escollida per en McDougall, però no concep interposar-se en el que podria arribar a ser un bon matrimoni. Només s'ha de fer la valenta i mantenir-se al marge.

Product Details

ISBN-13: 9788417616335
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 04/23/2019
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
Pages: 45
File size: 505 KB

About the Author

Elizabeth Urian es el pseudónimo tras el cual se ocultan dos hermanas amantes de los libros, que decidieron dar el paso decisivo y crear sus propias historias. No se consideran unas escritoras como tal, sino que les gusta crear los mismos relatos que le gustaría leer. Todo eso mientras combinan familia, trabajo y aficiones. Son autoras de Los hermanos Broderick, Un auténtico espectáculo (B de Books-Selección RNR) y Nunca dejes de esperarme (B de Bolsillo, 2016). Además participaron en las recopilaciones Ese amor que nos lleva y Epidermis (2012).

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews