Vinterspire

Vinterspire

by Irene Lyster
Vinterspire

Vinterspire

by Irene Lyster

eBook

$14.49  $18.99 Save 24% Current price is $14.49, Original price is $18.99. You Save 24%.

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers


Overview

Etter å ha slukt krimbøker i mange år, ønsket forfatteren å skrive en historie uten mord, men som likevel har i seg både spenning, mysterier og skamfulle hemmeligheter.


I Vinterspire møter vi Thea som jobber nesten døgnet rundt mens hun drømmer om å flytte tilbake til barndommens øy i havgapet, langt unna Oslo, jobbpress og forventninger.


Sammen med sjefens nevø blir hun dratt inn i et økonomisk bedrageri med forgreninger til skatteparadiset Cayman Islands. Og selv om de er tiltrukket av hverandre, er det noe Thea ikke forteller om som truer det gryende kjærlighetsforholdet.


Handlingen er lagt til nåtidens urbane Oslo, men mye foregår også i Asker, i Aurskog-Høland og sør på Hvaler, nærmere bestemt på øya Herføl der Thea vokste opp.


Dette er forfatterens debutroman, inspirert av egne opplevelser.Product Details

ISBN-13: 9788269216318
Publisher: Kil Lyster
Publication date: 09/30/2021
Sold by: Barnes & Noble
Format: eBook
Pages: 248
File size: 1 MB
Language: Norwegian

About the Author

Irene Finstad Lyster (f. 1970) er oppvokst utenfor Fredrikstad, har tre voksne barn og er bosatt i Oslo med samboer. Hun har pedagogisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo og en bred yrkesbakgrunn. Dette er hennes debutroman. Se mer om forfatteren her: irenelyster.org

Table of Contents

En gåtefull historie om to som forelsker seg på hver sin måte, om dilemmaer, utroskap og hemmeligheter, men dypest sett handler det om lengsel etter nærhet, tvil om å være god nok og verd å bli elsket.


From the B&N Reads Blog

Customer Reviews