En directe

En directe

by Josep Cuní, Pilar Rahola
     
 

Una interessant conversa entre Pilar Rahola i Josep Cuní, la parella televisiva més impactant i influent de Catalunya. A banda de parlar de diferents temes d'actualitat, parlen també sobre qüestions més personals, convidant el lector a una íntima reflexió.See more details below

Overview

Una interessant conversa entre Pilar Rahola i Josep Cuní, la parella televisiva més impactant i influent de Catalunya. A banda de parlar de diferents temes d'actualitat, parlen també sobre qüestions més personals, convidant el lector a una íntima reflexió.

Product Details

ISBN-13:
9788401388293
Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date:
03/30/2012
Series:
ACTUALITAT
Sold by:
RANDOM HOUSE MONDADORI
Format:
NOOK Book
Pages:
160
File size:
0 MB

Meet the Author

Josep Cuní (Tiana, 1953) Periodista i actualment director i presentador del programa 8al dia , de 8tv. Ha estat durant set temporades director i presentador del programa Els matins a TV3, pel qual ha rebut diversos guardons i que ha permès convertir la televisió matinal en un mitjà informatiu i d'entreteniment de primer nivell al nostre país. A TV3 també ha dirigit i presentat programes com L'aventura quotidiana, Coses que passen, La tarda és nostra, A debat i Les notícies amb Josep Cuní , al Canal 33. En l'àmbit radiofònic, ha estat director de programes de Catalunya Ràdio, on va dirigir i presentar durant deu anys el programa Els matins. Després d'una estada de mig any als Estats Units, va dirigir i presentar Els matins amb Josep Cuní durant cinc anys a COMRàdio i durant tres anys a Ona Catalana. La seva vàlua professional ha estat reconeguda amb el Premi Nacional de Comunicació, amb cinc premis Ondas iamb altres guardons, com dos premis APEI i el Premi al millor professional de la ràdio, entre altres. En el vessant acadèmic, ha estat professor de la UPF i ha dirigit el màster de Periodisme de la Universitat de Columbia de Nova York a l'IL3, de la UB. Pilar Rahola (Barcelona, 1958) Filòloga, escriptora i periodista, actualment col·labora amb Josep Cuní al programa 8al dia, de 8tv. Ha estat comentarista d'actualitat als programes Els matins a TV3, La Noria de Telecinco, i Julia en la Onda, d'Onda Cero, entre altres. És articulista de diversos mitjans escrits, entre els quals destaca la columna setmanal a La Vanguardia i també la col·laboració amb el diari argentí La Nación. És un referent en l'anàlisi de l'actualitat i ha rebut diversos reconeixements en aquest àmbit, com el premi APEI a la millor articulista de premsa. Pilar Rahola és doctora en Filologia Hispànica i Catalana i doctora honoris causa per la Universitat de Santiago de Xile, reconeixement atorgat per la seva lluita a favor dels drets fonamentals. Ha rebut, també, premis d'àmbit internacional, com el Premi Universitat de Tel-Aviv, el Mass Media Award, el premi Daniel Pearl i el premi Samuel Hadas, entre altres. Aurora Masip (Flix, 1971) Periodista i diplomada en Ciències Econòmiques, actualment és directora de Comunicació del Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Ha estat directora de Comunicació del Govern de la Generalitat entre els anys 2007 i 2010. En l'àmbit dels mitjans, ha estat guionista del programa Els matins de TV3, d'Els matins de COMRàdio i també d'Ona Catalana, especialitzada en la informació econòmica. En mitjans escrits, ha estat directora editorial de la publicació Món empresarial i ha col·laborat en altres mitjans com TVE, Mundo Deportivo, La Veu i Ràdio Flix. Ha coordinat durant set anys el màster de Periodisme de la Universitat de Columbia de Nova York a l'IL3, de la UB.

Read More

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >