A vegso megoldas: Halal

A vegso megoldas: Halal

by Alan Dean Foster

NOOK Book(eBook)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A Fiorina 161 bolygó nyomorúságos egy hely, fémfeldolgozó üzemként muködo kolóniája a világ legeroszakosabb embereinek börtöne. Ide csapódik be a Sulaco mentokapszulája, és úgy tunik Ellen Ripley a hajó egyetlen túléloje... de egyszer csak valami elkezdi brutálisan meggyilkolni a rabokat. Az idegen most azonban nem vadászik Ripleyre, aki kétségbeesetten próbál rájönni a magyarázatra, hogy végül olyan válaszra leljen, amelynél borzasztóbbat elképzelni sem tud.

A végso megoldás: Halálban Alan Dean Foster ismét visszatér e különös és félelmetes földönkívüli világba, hogy felfedje Ellen Ripley és örök ellensége, az idegenként ismert földön kívüli létforma végzetét. A korábbi részektol eltéroen ez a kötet nem csupán regényadaptáció, Foster több helyen is kibovítette a történetet. Az olvasó az eredeti regény újraszerkesztett, napjaink nyelvezetéhez és az azóta hatalmas méreture nott Alien-univerzumhoz pontosabban illeszkedo kiadását tartja a kezében.

Product Details

BN ID: 2940157703752
Publisher: Agave
Publication date: 12/10/2015
Series: Alien , #3
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 208
File size: 1 MB

About the Author

The bestselling author of more than 100 books, Alan Dean Foster is one of the most prominent writers of modern science fiction & fantasy. Born in New York City in 1946, he studied filmmaking at UCLA and first found success in 1968, when a horror magazine published one of his short stories. He is the author of the popular Pip & Flinx novels as well as dozens of film novelizations, including Transformers, Star Wars, the first three Alien films, and the story for the first Star Trek film.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews