Arnyak es jelek

Arnyak es jelek

by Veronica Roth

NOOK Book(eBook)

$7.10

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Egy rejtélyes áram által átjárt galaxisban mindenki különleges adománnyal születik.
CYRA a shotet nép fölött uralkodó kegyetlen zsarnok húga, akit áramadománya fájdalommal és hatalommal ruház fel. A bátyja a képességeit kihasználva az ellenségei kínzására kényszeríti a lányt, ám Cyra nem csupán fegyver a testvére kezében: szívós, fürge és eszesebb, mint ahogy azt a zsarnok sejtené.
AKOS egy földmuves és egy orákulum nagylelku fia Thuvhe fagyott bolygójáról, akinek husége a családja iránt nem ismer határokat, és akit különleges áramadománya védelmez. Miután Akost és fivérét ellenséges shotet katonák ejtik foglyul, kétségbeesetten küzd azért, hogy a testvérét kimenekítse – kerüljön bármibe.
Akos Cyra világába kerül, és az országaik és családjaik közti viszály leküzdhetetlennek tunik. Vajon segítenek-e egymásnak túlélni, vagy elpusztítják egymást?
Az Árnyak és jelek Veronica Roth lenyugözo története a barátság – és szerelem – erejérol egy váratlan adományokkal teli galaxisban.

Product Details

BN ID: 2940157236724
Publisher: Ciceró Könyvstúdió
Publication date: 01/20/2017
Series: Árnyak és jelek , #1
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 464
File size: 1 MB

About the Author

Since publishing the first book in the wildly successful Divergent series at the age of 22, Veronica Roth has been one of the most popular authors of teen dystopian fiction. Roth rounded out the Divergent trilogy with Insurgent and Allegiant; each book in the series has been adapted into a movie of the same name. Her fourth novel, Carve the Mark, is a dystopian tale of a planet ruled by violence and vengeance.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews