Sírj tovább, hecegno (Princess, More Tears to Cry)

Sírj tovább, hecegno (Princess, More Tears to Cry)

by Jean Sasson

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Több mint húsz éve kutatja a sikerlistás Jean Sasson a Közel-Kelet valóságának történeteit. A Szultána hercegno szavaival tolmácsolt Hercegno sorozat kötetei jóvoltából az olvasók bepillanthattak a Szaúd-Arábia hétköznapjait takaró fátyol mögé, és megismerhették a noket sújtó iszonyú – és máig fennálló – nemi elkülönítést és megkülönböztetést.
A Szultána hercegnorol szóló sorozat legújabb kötete huen ecseteli a világ egyik leggazdagabb és legkonzervatívabb királyságának az életét. Ebben a világban férfi gondviselok irányítják a nok világának minden mozzanatát – kihez menjen férjhez, hol dolgozzon. Bár a hercegno a kiváltságosok életét éli palotáiban szolgái közepette, még neki is titokban kellett dolgoznia, amikor lejegyezte a megvert, lenézett, sot kivégzett asszonyok történeteit.
Az íróno ugyanakkor rendkívül megnyeroen és emberségesen ábrázolja egy szeretetteljes szaúdi család és barátai hétköznapjait, melyekbol nem hiányoznak a gyengéd pillanatok, de az érzelemkitörések, a családi viták és a szüntelen igazságkeresés sem.

Product Details

BN ID: 2940157816803
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 12/03/2015
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 344
File size: 1 MB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews