Spooklicht

Spooklicht

by E.J. Stevens

NOOK Book(eBook)

$4.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Finalist van de PRG Reviewer's Choice Award voor Beste Urban Fantasy-serie.

Ivy Granger, paranormaal detective, dacht dat ze alles had gezien... tot nu.

Met een wraakzuchtige lamia, die enkel Ivy kan zien in de straten van de stad, berichten over spoken die ronddwalen op de kerkhoven van Harborsmouth, en een menigte radeloze elfenklanten aan de deur van haar kantoor, zag het ernaar uit dat het een lange nacht zou worden. Voeg daar nog een overtreding tegen de elfenwetten aan toe en een paar dwaze koopjes en één ding wordt direct duidelijk: Ivy Granger zit in de nesten.

Ivy Granger is terug, ze verzamelt aanwijzingen in de donkerste schaduwen van het centrum van Harborsmouth. Met het leven van meerdere klanten dat op het spel staat, bevindt ze zich in een race tegen de tijd. Ivy is eindelijk de ene persoon op het spoor die haar kan helpen om haar vaardigheden als dwaallicht te leren beheersen, maar zal ze de behoeften van haar klanten boven die van zichzelf kunnen zetten?

Als Ivy niet snel een oplossing vindt, zou ze zelf in een spook kunnen veranderen.

Spooklicht is de tweede roman in de best verkopende, bekroonde urban fantasy-serie Ivy Granger van E.J. Stevens. De wereld van Ivy Granger, met inbegrip van de Ivy Granger Paranormale Detective-serie en de serie De Jagersgilde, is gevuld met actie, mysterie, magie, donkere humor, eigenaardige personages, bloedzuigende vampiers, flirterige demonen, sarcastische waterspuwers, sexy gedaanteverwisselaars, temperamentvolle heksen, psychotische elfen, en brutale, hartstikke leuke heldinnen.

Product Details

BN ID: 2940155446767
Publisher: Sacred Oaks Press
Publication date: 04/07/2018
Sold by: Draft2Digital
Format: NOOK Book
File size: 547 KB

Customer Reviews