Clown Horror (Dutch Edition)

Clown Horror (Dutch Edition)

by I. D. Oro

Paperback(Dutch-language Edition)

$9.99
View All Available Formats & Editions
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Friday, September 20

Overview

President Führer Devil-Eggs sluit zich aan bij de Best Friends Forever (B. F. F.) Alliance om de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (N. A. T. O.) te vernietigen. Irene een 17 jarig meisje woont bij haar ouders Anthony en Katelyn in Seattle, Washington. Anthony ontsnapt de Devilcare Death Panels & Camps nadat Katelyn hem aan de Amerikaanse Gestapo ontkent.

Irene registreert in het geheim een gesprek van twee Amerikaanse Gestapo officieren in haar huis. Na het luisteren naar de opname, realiseert ze dat Anthony eigenlijk rechts is, de schaamteloze regering spioneert op iedereen in de Verenigde Staten met behulp van de vrije elektronica die de overheid burgers geeft. Alternatieve feiten zijn leugens en geen wetenschappelijke bewijzen.

President Führer Devil-Eggs elimineert de pensioenen van de sociale zekerheid en Medicare gezondheidsvoordelen voor senioren die ze vervangen door Devilcare. Katelyn en Irene moeten de grootouders van Irene overtuigen om Wichita, Kansas met Katelyn in Seattle. Nu volgt een moeilijke beslissing een verrassend gesprek.

Product Details

ISBN-13: 9781975711498
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 09/16/2017
Edition description: Dutch-language Edition
Pages: 146
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.31(d)

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews